nl
X

Er zijn nog geen producten in uw winkelwagen geplaatst.

Hier vindt u een overzicht van de workshops die gepland zijn.

Bij voorkeur brengt iedere deelnemer zijn/haar eigen naaimachine mee. 2 personen kunnen deelnemen en werken op een naaimachine van Stofrenke - dit moet echter op voorhand aangevraagd en afgesproken zijn.

Voor meer details over een specifieke workshop klikt u door op de gewenste workshop hieronder.


Verenigingen, vriend(inn)enclubjes etc. kunnen een workshop op maat aanvragen wanneer zij minimum met 4 personen, en max met 6 personen zijn. Daarvoor stuurt u best een mailtje naar stofrenke@outlook.com.

Hier volgen alvast de algemene praktische afspraken die gelden voor alle workshops:

  • Afhankelijk van duur en project kan de prijs van workshop tot workshop verschillen. Materiaal is niet inbegrepen in de prijs, tenzij anders vermeld.
  • U betaalt de sessies vooraf, bij inschrijving. U bent maar definitief ingeschreven wanneer u betaald heeft. Inschrijven kan in de winkel of via de webshop. Inschrijvingsgeld wordt in principe niet terugbetaald.
  • Indien een workshop volzet is, houdt Stofrenke een wachtlijst bij op chronologische volgorde. Wanneer er een annulatie is, worden de personen van de wachtlijst gecontacteerd.
  • Stofrenke behoudt zich het recht een workshopsessie te annuleren wegens ziekte, overmacht of te weinig inschrijvingen (minimum 2). De lesavond wordt in dat geval verplaatst of terugbetaald.
  • U brengt uw eigen naaimachine mee (+ lege spoelen), en naaigerei zoals bvb tornmesje, naalden, latje, patroonpapier, stofschaar, papierschaar, kopspelden, krijtpotlood, gewoon potlood, slijper, gom, balpen (en ev. schriftje om iets in te noteren). Moest u één van deze naaibenodigdheden ontbreken, kan u dit vooraf of tijdens de workshop aankopen in de winkel met een korting van 10%.
  • Uw naaimachine functioneert naar behoren. De draadspanning is goed afgeregeld, pedaal werkt goed, de machine hapert niet, u heeft het juiste stikvoetje bij… Dit om een vlot verloop van de workshops te kunnen garanderen.
  • U kent uw naaimachine (dwz u kan het pedaal aansluiten, spoel opwinden, steekbreedte en steeklengte instellen, draad inrijgen, spoel insteken).
  • U maakt gebruik van stoffen & fournituren aangekocht bij Stofrenke. Het budget is afhankelijk van de door u gekozen stoffen. U koopt uw stof best op voorhand, zodat u de stoffen kan voorwassen (tegen het krimpen achteraf). U brengt de stof dus liefst gewassen en gestreken mee. U krijgt na inschrijving een overzicht van de benodigdheden.
  • Stofrenke voorziet werkbeschrijvingen, gebruik van strijkplank en strijkijzer, uitleg en  begeleiding.
Wilt u graag op de hoogte gehouden worden over nieuwe workshops? Schrijf u dan onderaan in op de nieuwsbrief! Zo blijft u niet alleen op de hoogte van de workshops, maar bent u ook als eerste op de hoogte van acties, promoties en nieuwigheden.